© vijverfolielassen.nl 2015                       
vijverfolielassen.nl HOME TOEPASSINGEN MATERIALEN VIJVER ADVIES NIEUWS CONTACT OFFERTE AANVRAGEN

Materiaalen: 

 
Pvc vijverfolie 4everflex Epdm vijverfolie Hdpe / Ldpe folie Zwembad folie Taludbescherming Beschermdoek Doorvoeren Epdm vijverfolie : ( Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer )
Het Epdm vijverfolie ( Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer), Deze vijverfolie is otwikkeld in het begin van de 20ste eeuw. De voornaamste eigenschappen van een Epdm rubber folie zijn; Een uitzonderlijke weerstand heeft tegen veroudering, ozon vorst en UV-stralingen. Een epdm rubber vijverfolie van 1.02 mm dik heeft een lange levensduur van 35-40 jaar, mits deze uit één stuk word geplaats zonder las verbindingen. Epdm las verbindingen worden tot stand gebracht door een vulkanisering, Dit gebeurd door middel van een epdm las tape, en een epdm primer. Met een juiste tempratuur kan er met de tape en de lijm een verbinding op maat worden gemaakt. Met deze manier kunt u elke vijver in elke vorm op maat bekleden en verwerken. De epdm lassen gaan gemiddeld rond de 15 jaar mee. De toepassingen van EPDM zijn steeds omvangrijker en veelzijdiger, Men vindt de EPDM rubber vijver folie terug in : - Vijvers : ( Koi vijver s , natuur vijvers, zwem vijvers , enz... ) - In de bouw : ( Daken, waterbekkens, dakgoten, gevelafdichtingen. - in de industrie : (auto's, slangen, koppelingen , enz... )
 Pakketen
 Rollen
 Vlakzeil
In Model

         -     Waarom de vijverfolie op maat laten plakken ?

Een gelaste vijver functioneert beter vanwege het ontbreken van plooien. vuil ophoping en de vermeerdering van schadelijke bacteriën wordt op deze wijze grotendeels uitgesloten. Vooral in een koivijver zorgt de gelaste folie voor een mooi afgewerkt geheel In overleg met de klant bepalen wij de soort en de dikte van de folie. Waar nodig word er een beschermdoek onder de folie geplaatst, Dit is alleen noodzakelijk als er boom wortels, scherpe randen van steen, schroeven of houtsplinters in de vijver aanwezig zijn. De vijver folie wordt met behulp van een föhn of hete boutlasmachine aan elkaar gelast. - LET OP !!! Helaas worden er bij vele andere handelaren Dak epdm rubber folie’s aangeboden. Deze epdm dak folie heeft een brand vertragende stof in de folie verwerkt, als deze in een vijver word toegepast worden de brand vertragende gif stoffen over gedragen aan het vis water. De vissen kunnen hierdoor ziek worden of zelfs overlijden. De vis vriendelijk epdm vijverfolie word geproduceerd op een apart productielijn. De fabrieken gebruiken dan alleen zuivere onschadelijke stoffen om de folie tot stand te brengen, en dit zonder Brand vertragende stoffen in de folie te verwerken. tevens word de folie op een zuivere dikte van 1.02 mm geperst, hierdoor blijft voor de echte folie kenners de folie herkenbaar. Hoe erken je de foute epdm folie: - De epdm folie van 1.14 mm dik is ten aller tijden een Dak folie.   - In een dak epdm folie worden in de fabriek goedkopere stoffen verwerkt   om de folie tot stand te brengen, deze stoffen zijn giftig voor een vis    vijver.  - Door het gebruik van goed koperen rubber materialen kunnen deze dak folies goedkoop aangeboden worden.   Kies dus niet voor een epdm dak folie voor in uw vijver !       Goedkoop word in korte termijn een duurkoop bij het kiezen van een foute epdm !   Wij werken alleen met duurzame Europese  A - Kwaliteitsmerk vijverfolie’s !
Wij garanderen u een 100 procent waterdichte toepassing Wij garanderen u een 100 procent waterdichte toepassing

Epdm vijverfolie op locatie op maat gelast.

- Zonder plooien of vouwen!

- Op de cm. nauwkeurig verwerkt en gelast.

- Incl. het eventueel monteren van uw doorvoeringen,

   bodemdrain, of vijver raam.

Onze mogelijkheiden:

Epdm vijverfolie pakket op maat geleverd

- 2D. vlakzeil naar uw afmetingen: Lengte x Breedte .

- Doe het zelf, vijverfolie in een pakket vorm .

- Online bestellen,verzending mogelijk in heel nederland .

Epdm vijverfolie rollen .

- 2D. vlakzeil naar uw afmetingen: Lengte x Breedte .

- Doe het zelf, vijverfolie in een pakket vorm .

- Online bestellen,verzending mogelijk in heel nederland .

Epdm 3D. vijverfolie in model ( folie zak )

- 3 Dimensionaal vijverfolie op maat, Lengte x Breedte x diepte.

- Af fabriek , of bij op locatie gemonteed en gelast.

- Online bestellen,verzending mogelijk in heel nederland .

Offerte aanvragen Epdm vijverfolie