© vijverfolielassen.nl 2015                       
vijverfolielassen.nl HOME TOEPASSINGEN MATERIALEN VIJVER ADVIES NIEUWS CONTACT OFFERTE AANVRAGEN

Toepassingen: 

 
Een industrie vijver geeft een mooi effect bij uw complex:
Bij Aanleg van een industrievijver moet er goed nagedacht worden over de folie soort. Dit is afhankelijk van het ontwerp, stijl en wensen van de klant. Wij hebben diverse soorten folie die als afdichting kunnen worden gebruikt voor onder andere industrievijvers. Naardat wij het plan hebben gezien geven wij goed advies voor het te gebruike folie. Tevens word er besproken of Uw zwemvijver op lokatie in model word gelast, of dat er een folie af fabriek als een 3D. ‘ foliezak  kan worden toegepast. Vooraf word er ook besproken of een beschermdoek onder de folie word geplaatst, Dit is alleen noodzakelijk als er boom wortels, scherpe randen van steen, schroeven of houtsplinters in de vijver aanwezig zijn.
Waarom kiest U voor een op maat gemaakte folie in de zwemvijver ? De folie word precies op maat gelast en verwerkt naar uw afmetingen. op deze manier kiest een voor een plooi loze zwemvijver. Ook functioneert hierdoor uw zwemvijver beter van wegen het ontbreken van plooien. Zo heeft u ook geen last van vuilophoping en houd u een goede circulatie. Vooral bij een mooie heldere zwemvijver zorgt dit voor een afgewerkt geheel.
            Stuur ons de afmetingen van uw zwemvijver (Lengte x Breedte x Diepte)             + eventueel een tekening of foto, + uw gewenste folie soort...              U ontvangt dan zo snel mogelijk een zeer scherpe offerte met advies.
Koi vijver Natuur vijver Zwem vijver Industrie vijver Water bassin Mest bassins Water silo Paarden bakken Beschermdoek Wij garanderen u een 100 procent waterdichte toepassing Wij garanderen u een 100 procent waterdichte toepassing
Industrie vijver