© vijverfolielassen.nl 2015                       
vijverfolielassen.nl HOME TOEPASSINGEN MATERIALEN VIJVER ADVIES NIEUWS CONTACT OFFERTE AANVRAGEN

Toepassingen: 

 
De gegalvaniseerde plaatstalen silo’s zijn makkelijk te monteren. Door een eenvoudige montage worden de silo platen op de juiste locatie met bouten en moeren in elkaar gemonteerd. De afmetingen van een silo kunnen wij aan de locatie aanpassen, dit doen we door een maximale doorsneden en hoogte met U te bespreken. Zo kunnen wij U een flexibele opstelling bieden om toch aan U gewenste inhoud aan liters te kunnen komen.
De voordelen van een silo : - Ruimtebesparend , hoge opslagcapaciteit per vierkantenmeter. - Verschillende afmetingen in breedte en hoogte  verkrijgbaar. - Zeer makkelijk montage van de opslag tank en folie hoes. - Verschillende soorten folie voor de binnen hoes van de silo ( in overleg) - Eenvoudiger afscherming tegen algen en vuil, (door een anti-alg span-       en drijf zeil ) - Minder verdamping. - Een betere controle over het opgeslagen product. - Zeer lange levens duur door gebruik van hoogwaardig staal en folie.
De soorten folie voor de watersilo bkledingen: - Pvc folie:  0.5 - 0.8 - 1.0 mm. - Pvc Drinkwater folie:  0.5 mm. - Asteryn folie:  0.6 - 1.0 mm. - Ldpe folie:  0.5 - 1.0 mm.
 Bekijk de verschillende maat voeringen van silo’s  Klik hier naast op de foto om hem te vergroten
Extra advies: - Een beschermdoek: wand - en bodemvilt 275 gr / m² Deze beschermdoek is een vilt van 275 m² per vriekante meter dik. Dit word gebruik tussen de stalen silo wand en folie hoes. Voor de montage hiervan worden speciale klem profielen gebruikt / meegeleverd. Ook raden wij aan op de bodem ook een beschermdeken te plaatsen omdat dit de levensduur van de silo folie hoes verhoogt. Eventueele scherpe delen vanuit de onder laag krijgen dan geen kans de folie te beschadigen, waardoor de folie hoes langer heel blijft als een waterdicht opslag system. Het bodemvilt word voldoende in losse banen geplaats / meegeleverd.
Water silo’s voor: land- en tuinbouw industrie ... Koi vijver Natuur vijver Zwem vijver Industrie vijver Water bassin Mest bassins Water silo Paarden bakken Beschermdoek Wij garanderen u een 100 procent waterdichte toepassing Wij garanderen u een 100 procent waterdichte toepassing
Water silo