© vijverfolielassen.nl 2015                       
vijverfolielassen.nl HOME TOEPASSINGEN MATERIALEN VIJVER ADVIES NIEUWS CONTACT OFFERTE AANVRAGEN

Toepassingen: 

 
Een zeer makkelijke manier om mest op te slaan is het graven van een put. De wanden en bodem worden dan bekleed met een mest bestendige folie. Ook een stalen silo hoort tot een van de mogelijk heden om mest op te slaan. Dit eventueel met een gesloten kap! De soorten kunststof folie die hier voor gebruik kunnen worden zijn: HDPE folie en LDPE folie , of  Asteryn folie en een Pvc Mestfolie.
            Extra advies: - Door het gebruik van een bassin met daarin  een van onze goed gekeurde folie’s word het verontreinigen van de onder grond tegen gegaan. - Het talud kan extra worden beschermd door een speciale weefsel doek,             Dit is ter bescherming van de kunstof folie, en verlegt het levens duur    doordat het instraling verkomt op de folie. - Bij een ruwe ondergrond word aan bevolen eerst een beschermdoek  onder de folie laag te plaatsen. - De put dient volgens voorschriften te worden afgedenkt, hiervoor leveren wij             een afdek zijl zodat de bak totaal is gesloten. - De mestbassin is makkelijk uit te graven, het grond kan gelijk worden gebruikt voor het maken van de dijken. daarna word de put opgemeten en de bekledingen vakkundig op maat      gemaakt - Tevens is het mogelijk alle bekledingen door ons te laten monteren. voordat de montage van de bekledingen word gedaan dient wel eerst   het leiding werk klaar te zijn. - Geef ons ook het aantal van de doorvoeringen door, en de diameter daarvan in mm.
Een mest opslag bassin op maat...
Inmeten: Naar dat er een overeen stemming is tussen ons en de klant doen wij altijd nog even een na meting op locatie. Tevens kunnen wij dan de totale situatie bekijken en nog het een en andere bespreken.
Koi vijver Natuur vijver Zwem vijver Industrie vijver Water bassin Mest bassins Water silo Paarden bakken Beschermdoek Wij garanderen u een 100 procent waterdichte toepassing Wij garanderen u een 100 procent waterdichte toepassing
Mest bassins