© vijverfolielassen.nl 2015                       
vijverfolielassen.nl HOME TOEPASSINGEN MATERIALEN VIJVER ADVIES NIEUWS CONTACT OFFERTE AANVRAGEN

Toepassingen: 

 
Waterbassins voor een groot water opslag !
 De meeste tuinders beschikken zich over voldoende ruimte om daar een water bassin aan te leggen. Een groot voordeel dat een waterbassin kan bieden is een grote hoeveelheid water dat kan worden op geslagen. Zo heeft U altijd een enorme water buffer tot U beschikking! De grote en het materiaal waarvan de folie is gemaakt van een bassin moet worden afgestemd naar het doel en de wensen van de gebruiker.
Als U ons de volgende gegevens door geeft, kunnen wij U zo snel mogelijk een totale offerte toe sturen, het volgende zouden wij graag weten van U : - - De lengte en breedte van Uw bassin. - De diepte van het water. - Hoogte van de dijken. - De hellingshoek van de dijken ( meest gebruikelijk is 45 graden ) - breedte van de top van de dijk. - Soort water dat word opgeslagen. -     Grond soort / ondergrond,in verband met een eventuele beschermdoek. - word de folie op de top van de dijk in gegraven of loopt het door tot       onder op het maaiveld. - de buiten maten van het bassin. - Geef ook aan of u de talud bescherming op de top van de dijk wilt       ingraven of dat het doorloopt tot aan de buitenkant tot aan het maaiveld. - De hoeveelheid doorvoeringen en de doorsneden daarvan in mm.   Inmeten:
                     Klik hier en neem contact met ons op,          Vermeld a.u.b. alle antwoorden van het boven staande lijst. Naar dat er een overeen stemming is tussen ons en de klant doen wij altijd nog even een na meting op locatie. Tevens kunnen wij dan de totale situatie bekijken en nog het een en andere bespreken.
Koi vijver Natuur vijver Zwem vijver Industrie vijver Water bassin Mest bassins Water silo Paarden bakken Beschermdoek Wij garanderen u een 100 procent waterdichte toepassing Wij garanderen u een 100 procent waterdichte toepassing
Water bassin